Werfpad 5 –
Sportcentre de Dieze

Sinds de zomer van 2019 werk ik met veel plezier op deze nieuwe locatie. Op loopafstand van het centraal station ‘s-Hertogenbosch en met voldoende gratis parkeergelegenheden.

In het gezondheidscentrum zijn verschillende hulpverleners gevestigd zoals fysiotherapie, classic pylates, leefstijlcoaching en audiciens. 

Je vindt PMT Den Bosch op de eerste verdieping. Bij de blauwe ingang (sportcentre de Dieze) kun je naar binnen en daarna melden bij de balie. 

Coronavirus COVID-19
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit de regering en een oproep vanuit mijn eigen beroepsorganisatie wil ik jullie graag informeren over het volgende; ik wil de komende periode behandelingen zoveel mogelijk laten doorgaan waar nodig. Vanuit mijn beroepsorganisatie is nu duidelijk aangegeven dat ik behoor tot de vitale beroepen. De vraag is om lopende processen zo min mogelijk te onderbreken en om zoveel mogelijk psychologische hulpverlening wel doorgang te geven om de druk op de rest van het zorgstelsel niet teveel op te laten lopen. 

Concreet betekent dit het volgende;

 • Afspraken kunnen doorgang vinden, vanuit de overheid en beroepsorganisatie is het advies zoveel mogelijk online.
  Ik realiseer mij dat online behandeling niet voor iedereen passend is. Voor sommige is dit een combinatie van online behandeling en fysieke afspraken op de praktijk en voor sommige zijn het alleen fysieke afspraken op de praktijk. Ik zal dit individueel met jullie afstemmen.
 • Afspraken gaan alleen door wanneer ik of jij geen verkoudheidsklachten hebben. Wanneer iemand uit jullie gezin koorts- en of benauwdheidsklachten ontwikkelt kan de afspraak ook niet doorgaan (wel via (beeld)bellen).
 • Je maakt zelf de keuze om de behandeling de komende periode voort te zetten. Ik kan mij ook voorstellen dat de noodzaak niet altijd aanwezig is; de behandeling wordt dan tijdelijk on-hold gezet en weer hervat wanneer je dat wenst. Houdt er wel rekening mee dat er mogelijk niet direct gestart kan worden en de voorkeur van dag en tijd niet direct vrij is. Dit stem ik individueel met jullie af.
 • Wanneer de afspraak op de praktijk doorgaat is dit volgens de richtlijnen vanuit het RIVM:
  • geen handen schudden
  • verplicht handen wassen voor en naderhand, in de therapieruimte is ook desinfectie voor als we met materiaal werken         
  • de deuren staan allemaal open zodat er geen klinken aangeraakt hoeven te worden
  • we houden constant de afstand van minimaal 1,5 meter en hebben geen fysiek contact binnen sport en spel
  • bij goed weer heeft het de voorkeur om naar buiten te gaan (alleen wanneer dit ook past bij het therapietraject)