Berry Jurriëns

Praktijkhouder
Psychomotorisch therapeut

Cognitief gedragstherapeutisch werker

Ik ben 37 jaar geleden geboren in Berlicum en tijdens mijn studie verhuisd naar Den Bosch. Afgelopen jaar ben ik met mijn vriendin en dochtertje terug verhuisd naar Berlicum

Na de middelbare school ben ik begonnen aan de sportopleiding op het CIOS in Arnhem waar ik ben afgestudeerd als bewegingsagoog. Na deze opleiding had ik de behoefte om mij verder te ontwikkelen, ik wilde graag psychologie en sport gaan combineren. Hierdoor kwam ik uit bij de opleiding psychomotorische therapie aan de HAN in Nijmegen. Na mijn werkzaamheden in de 2e-lijns GGZ bij een deeltijdafdeling voor volwassenen met een persoonlijkheidsstoornis wist ik het zeker; dit wil ik doen!

Na 10 jaar te hebben gewerkt in de specialistische GGZ met volwassenen en jongeren heb ik de keuze gemaakt om een eigen praktijk te beginnen. Vanaf 2017 ben ik hier part-time mee begonnen en 2 jaar later was het tijd voor de volgende stap; een volwaardige plek in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de zomer van 2019 verwelkomen wij u met veel plezier op deze nieuwe locatie.


Lucas Hulst

Psychomotorisch therapeut

Even voorstellen: mijn naam is Lucas Hulst, 25 jaar, Ik woon in Lienden, een dorpje in de Betuwe.

Nadat ik mijn middelbare school heb afgerond wilde ik graag iets gaan doen met sport en mensen. Zo kwam ik uit bij de opleiding Sport en Bewegen. Tijdens mijn opleiding heb ik mij verder ontwikkeld tot bewegingsagoog, waarbij ik affiniteit kreeg in het mensen helpen doormiddel van bewegen. Vervolgens koos ik voor de opleiding psychomotorische therapie aan de HAN in Nijmegen waar ik met veel plezier mijzelf heb ontwikkeld en ben afgestudeerd. 

Tijdens mijn opleiding heb ik veel kennis en ervaring mogen opdoen in het werken met jeugd en (jong)volwassenen. Hierdoor sprak de praktijk van Berry mij erg aan en zijn wij in 2021 een samenwerking aangegaan.

Email: lucas@pmtdenbosch.nl


Kimberley Boogerd

Psychomotorisch therapeute

Ik wil mij graag even voorstellen: mijn naam is Kimberley Boogerd, ik ben 27 jaar en ik woon in Sint-Michielsgestel.

Nadat ik mijn middelbare school had afgerond heb ik eerst een opleiding gevolgd tot facilitair leidinggevende. Tijdens dit werk merkte ik dat deze opleiding meer gericht was op het werk en minder op het contact met mensen. Ik wilde mij daarom graag verder ontwikkelen in een sector, waarbij ik meer met mensen kon werken. Tijdens mijn zoektocht vond ik de combinatie van bewegen en psychologie en dat had mijn interesse. Met veel plezier en een sterke motivatie ben ik afgestudeerd aan de opleiding psychomotorische therapie (PMT) aan de HAN in Nijmegen.

Tijdens de opleiding heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Heb mijzelf mogen ontwikkelen tot een motiverende therapeut, dit voor zowel de doelgroepen kind, jongeren en volwassenen. De veelzijdigheid in de praktijk van Berry sprak mij zo aan dat wij sinds september 2022 een samenwerking zijn aangegaan. 

Email: kimberley@pmtdenbosch.nl
Tel: 0616014020