Wat is PMT?

PMT is een ervaringsgerichte therapie waarbij gebruik wordt gemaakt van lichaams- en bewegingsgerichte oefeningen door middel van sport en spel. Bij PMT maken we de koppeling tussen het lichaam (gevoel), de mentale processen (gedachten) en wat je doet (gedrag). We gaan niet alleen praten, maar vooral ook doen!

PMT Den Bosch werkt vanuit persoonlijke doelen. Hierbij kun je denken aan de volgende (hulp)vragen:
– omgaan met spanning en stress
– omgaan met boosheid en frustraties (agressieregulatie)
– voor jezelf leren opkomen
– verminderen van angstklachten
– herkennen en aangeven van grenzen
– verminderen van burn-out klachten
– herkennen, verdragen en uiten van gevoel en emoties

Werkwijze PMT Den Bosch
Voor de start van de behandeling is er eerst een vrijblijvende telefonisch intake. Tijdens de telefonische intake bespreken we de opties voor de behandeling, geef ik uitleg en kijken we naar de mogelijkheden voor een eventuele vergoeding. Daarna plannen we een intake op de praktijk en stellen we samen het behandelplan op. 
De kosten voor een intake zijn €75,-. In de meeste gevallen plannen we 3 tot 5 afspraken in op afspraak (wekelijks of om de week), daarna evalueren we het behandelplan en plannen we nieuwe afspraken in. Natuurlijk bespreken we ook tijdens de afspraken hoe het verloopt, afspraken kunnen in overleg altijd verzet of afgezegd worden.

Tot 24 uur voor de afspraak is dit kosteloos, daarna breng ik 50% van de sessie in rekening. De meeste doelen behalen we binnen 15 sessies, mocht blijken dat de PMT niet voldoende heeft geboden bespreken we een eventuele vervolgbehandeling of doorverwijzing.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK